Het einde is in zicht....
Hallo allemaal!
Weereven een verhaaltje vanuit een vandaag erg nat tanzania... Het regent al de hele ochtend.. Heel gemeen, want het heeft de hele week bijna niet geregend, dus de weg naar mijn huis begon net weer makkelijk begaanbaar te worden... Maar ja tis niet anders..
Het ziekenhuis was van maandag tot en met woensdag weer erg interessant. Veel operaties gezien en veel uitleg gehad.
Helaas was woensdag hun laatste dag en zitten ze nu ergens in een of ander nationaal park.. Dat is wel heel jammer, want nu is het niet meer zo super interessant in het ziekenhuis.
Er is wel dinsdag nog een nieuwe vrijwilliger gekomen. Omdat de introductie in het ziekenhuis vanuit projects abroad niet zo super goed is, heb ik hem van de week rondgeleid en hem wegwijs gemaakt enzo. Dat is wel leuk om te doen. Ben je toch weer even met wat anders bezig..
Ook is natuurlijk donderdag mijn nieuwe huisgenootje gekomen. Ze heet Juliana en komt uit Amerika en ze is heel erg aardig. Ik ben nu met haar in Arusha om haar een beetje wegwijs te maken en haar leuke dingen te laten zien enzo. Vind het wel heel leuk om dat te doen. Ik weet nog dat ik voor het eerst hier in de stad kwam en dat ik echt dacht: dat leer ik nooit.. en toen was het heel fijn dat er mensen waren die me overal heen brachten. Het is fijn dat ik dat nu ook voor iemand anders kan doen :D.
Hoop alleen wel dat het zo stopt met regenen, anders is het veel minder leuk...
Maar goed, de komende week is dus alweer mijn laatste week hier.. Als ik terugkijk is de tijd toch best snel gegaan. Sommige weken kropen voor mijn gevoel voorbij, maar anderen gingen weer heel snel. Het voelt in ieder geval op dit moment niet alsof ik heel lang ben weggeweest. Das vast een goed teken:P
Ik ga van de week dus Juliana wegwijs maken in het ziekenhuisen het beste uit mijn laatste vier dagen proberen te halen. Komt allemaal wel goed!
Ik ga nog even genieten deze week, maar ik heb ook wel zin om weer naar huis te gaan en iedereen weer te zien, hoor!!
Dikke kus,
Anne
Jeeei k win:D
en nu lezen:p
Gelezen:D..
Tot snel sgatje!!
Anne!! Je komt weer bijna terug!!
Ik kom je zeker opzoeken als je terugkomt, maar zoals je weet ben ik, wanneer jij arriveert, in Londen (A) Dus het zal niet direct zijn, maar ik sms wel dan ;-)
Maak er iig nog een leuke week van!!
maak er nog een leuke week van!
Hee anne!!
Ik vond het echt super leuk dat je belde op mn verjaardag!
K wil je cht nog heeeel veel plezier wensen deze laatste week en ik zie je snel weer!
dikke kus Iris
Gelukkig kom je weer bijna thuis! Ik mis je wel hoor!!
Geniet er ngog even van en kom je snel opzoeken als je weer in ons kikkerlandje bent!
Kusjeee!!
Geniet nog van je laatste paar dagen in Tanzania.
Hopelijk met lekker veel zon.
Ik wens je alvast een hele goede reis terug!
Als je er over nadenkt gaat het best vlug he die paar maanden.
geniet er nog even van die laatste paar dagen Goede reis terug.
groetjes Joke en Piet
Lieve Anne,
Fijn, heel fijn. waar een verslag van je te krijgen, want we kijken er naar uit. Waar we het meest blij mee zijn is dat je goed naar je zin hebt, over het algemeen.
Je hebt goed je best gedaan met je verslagen te sturen, maar als je weer thuis bent komen er denken we nog meer, want je kunt niet alles schrijven(ook niet vertellen trouwens) Maar toch pluk de resterende dagen nog want het komt niet gauw weer terug!
Kus van ons en tot ziens.
Hee Anne!
ik vond het heel leuk om al je verhalen te lezen!
nu nog heeel veel plezier de laaste paar daagjes daar!
Liefs Marlou
Hoi Anne,
Dank voor je leuke kaart!
En die fotos laatst waren ook erg leuk om naar te kijken. Hier is het eindelijk mooi weer aan het worden, dus neem de regen ajb niet mee.
Nog even en dan weer naar huis.
Lijkt me gezellig om je weer te zien en al je fotos en ervaringen te horen. Hoewel je behoorlijk wat hebt geschreven denk ik.
Lieve groeten uit IJsselstein
Daniël, Maarten, Laurens en Ira (tante)
Hoi Anne
Wij zijn weer terug uit Italie,voor jou begint het nu ook te korten en dan kom je weer naar Nederland.Geniet nog van de laatste paar dagen daar.Wij wensen jou een goede terugreis en hopen je snel weer te zien.
Heel veel groetjes van ome Rob en tante Mirian en pootje van Billy en Bertje.
Natuurlijk verlangen wij ook wel weer naar jou.Wij gunen je deze reis van harte maar zien tzt ook weer graag terug in goede gezondheidHet weer is hier nog steeds prachtig regen kennen wij al weken niet nog een aantal prettige dagen een ook een goede terugreis
Leuk dat je nu andere vrijwilligers wegwijs kan maken. Wel jammer dat de introductie niet helemaal optimaal is, maar wel fijn dat jij anderen kan helpen. Veel plezier nog de laatste dagen en alvast een hele goede reis terug!
Lieke (Projects Abroad Nederland)
Zo Anne, het zit er bijna op. We kijken erg uit naar je thuiskomst en hopen dat je een goede thuisreis hebt.
O nee andersom eerst de thuisreis en dan de thuiskomst. Wat de regen betreft, daar dreigen ze hier al dagen mee, het is wel niet meer zo zonnigen ook wat koeler, maar nog steeds droog. Gisteren zei je moeder, het zal wel raar zijn voor Anne, na al die zwarte, nu ineens weer allemaal witte gezichten. Geniet nog en voel je nuttig deze laatste dagen en kom met plezier weer thuis. Groet van Nelma
Hallo Anne,
De tijd is zeker snel gegaan! Nog even en je komt weer naar huis. Wij wensen je een hele goede terugreis, geniet nog even van de laatste dagen. En we hopen je snel weer te spreken als je weer thuis bent.
Liefs, Jeroen, Nurol en de kinderen
Weet niet of je het nog leest,maar een goede reis naar huis.Ik heb met je verhalen met plezir gelezen.
gr liesbeth.